Κρασιά Dimopoulos microwinery
W i n e s
Wines
Κρασιά Dimopoulos microwinery – dimopoulos winery
Προβολή URL:
Meta description preview:
Κρασιά Dimopoulos microwinery. Λευκοί, ροζέ και ερυθροί οίνοι Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis
Προβολή URL:
Meta description preview:
Λευκοί, ροζέ και ερυθροί οίνοι Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis
Προβολή URL:
Meta description preview:
Προβολή URL:
Meta description preview:
Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis
G r i s
Οινοποίηση: Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης 140 C και battonage στο τέλος της ζύμωσης
Γευστική πρόταση: Συνδυάζεται ιδανικά με ψάρια, οστρακοειδή ή τυριά και ελαφριά λευκά ψητά κρέατα.
M e r l o t R o s e
R i e s l i n g
Οινοποίηση: Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση και ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης στους 140 C.
Γευστική πρόταση: Πάπια με πορτοκάλι, πιάτα με καρυκεύματα, λιπαρά αλλά ντελικάτα τυριά με νότες αποξηραμένων φρούτων και ιδιαίτερα πιάτα Ταϊλανδέζικης κουζίνας.
Κρασιά Dimopoulos microwinery
V i t i s T h e s i s
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρά οινοποίηση διάρκειας 7-8 ημερών και παραμονή σε δεξαμενές για πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση.
Πορφυρό, βελούδινο με αρώματα αγριοκέρασου και μούρου. Επιδέχεται παλαίωσης για πέντε χρόνια.
Γευστική πρόταση:
Συνοδεύεται αρμονικά με κόκκινα κρέατα, κυνήγι και πλούσιες σάλτσες. Σερβίρεται ιδανικά στους 16-18ο C.
M e r l o t
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρά οινοποίηση διάρκειας 7-8 ημερών με παραμονή σε δεξαμενές για πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση.
Πορφυρό, βελούδινο με αρώματα αγριοκέρασου και μούρου. Επιδέχεται παλαίωσης για πέντε χρόνια.
Γευστική πρόταση: Συνοδεύει αρμονικά κόκκινα κρέατα και πικάντικα τυριά. Σερβίρεται ιδανικά στους 18ο C
Κρασιά Dimopoulos microwinery
Α γ ι ω ρ γ ί τ ι κ ο
Α γ ι ω ρ γ ί τ ι κ ο R o s e
Οινοποίηση: Η οινοποίηση του γίνεται με προζυμωτική κρυοεκχύλιση διάρκειας 6-10 ωρών, με διαχωρισμό του χυμού χωρίς πίεση. Η αλκοολική ζύμωση επιτυγχάνεται σε σταθερή θερμοκρασία των 100 C και στη συνέχεια ωριμάζει σε ανοξείδωτες δεξαμενές
Γευστική πρόταση: Συνοδεύει σαλάτες και κρύα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Σερβίρεται ιδανικά στους 100 C.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82