Κρασιά Dimopoulos microwinery

W i n e s

Wines

Κρασιά Dimopoulos microwinery – dimopoulos winery

Προβολή URL:

Meta description preview:

Κρασιά Dimopoulos microwinery. Λευκοί, ροζέ και ερυθροί οίνοι Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis

Κρασιά Dimopoulos microwinery – dimopoulos winery

Προβολή URL:

Meta description preview:

 Λευκοί, ροζέ και ερυθροί οίνοι Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis

Κρασιά Dimopoulos microwinery – dimopoulos winery

Προβολή URL:

Meta description preview:

Κρασιά Dimopoulos microwinery. Λευκοί, ροζέ και ερυθροί οίνοι Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis
Κρασιά Dimopoulos microwinery – dimopoulos winery

Προβολή URL:

Meta description preview:

Νεμέας. Εκλεκτές Ποικιλίες Merlot, Gris , Riesling και Vitis Thesis

Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στο κτήμα μας, παράγουν οίνους που ενσωματώνουν τη ζωντανή γοητεία και την πολυπλοκότητα του αμπελώνα μας, δίνοντας ισορροπία και κομψότητα. Απολαύστε τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων και εμπειριών που προσφέρουμε σε εσας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

G r i s

Οινοποίηση: Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης 140 C και battonage στο τέλος της ζύμωσης

Γευστική πρόταση: Συνδυάζεται ιδανικά με ψάρια, οστρακοειδή ή τυριά και ελαφριά λευκά ψητά κρέατα.

M e r l o t R o s e

Γευστική πρόταση: Συνοδεύεται αρμονικά με όλα τα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Σερβίρεται ιδανικά στους 10ο C

R i e s l i n g

Οινοποίηση: Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση και ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης στους 140 C.

Γευστική πρόταση: Πάπια με πορτοκάλι, πιάτα με καρυκεύματα, λιπαρά αλλά ντελικάτα τυριά με νότες αποξηραμένων φρούτων και ιδιαίτερα πιάτα Ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Κρασιά Dimopoulos microwinery

V i t i s T h e s i s

Οινοποίηση: Κλασική ερυθρά οινοποίηση διάρκειας 7-8 ημερών και παραμονή σε δεξαμενές για πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση.

Πορφυρό, βελούδινο με αρώματα αγριοκέρασου και μούρου. Επιδέχεται παλαίωσης για πέντε χρόνια.

Γευστική πρόταση:

Συνοδεύεται αρμονικά με κόκκινα κρέατα, κυνήγι και πλούσιες σάλτσες. Σερβίρεται ιδανικά στους 16-18ο C.

M e r l o t

Οινοποίηση: Κλασική ερυθρά οινοποίηση διάρκειας 7-8 ημερών με παραμονή σε δεξαμενές για πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση.

Πορφυρό, βελούδινο με αρώματα αγριοκέρασου και μούρου. Επιδέχεται παλαίωσης για πέντε χρόνια.

Γευστική πρόταση: Συνοδεύει αρμονικά κόκκινα κρέατα και πικάντικα τυριά. Σερβίρεται ιδανικά στους 18ο C

Κρασιά Dimopoulos microwinery

Α γ ι ω ρ γ ί τ ι κ ο

Γευστική πρόταση : Συνοδεύει αρμονικά μαγειρεμένα πιάτα και ψημένα κόκκινα κρέατα. Σερβίρεται ιδανικά στους 16ο C.

Α γ ι ω ρ γ ί τ ι κ ο R o s e

Οινοποίηση: Η οινοποίηση του γίνεται με προζυμωτική κρυοεκχύλιση διάρκειας 6-10 ωρών, με διαχωρισμό του χυμού χωρίς πίεση. Η αλκοολική ζύμωση επιτυγχάνεται σε σταθερή θερμοκρασία των 100 C και στη συνέχεια ωριμάζει  σε ανοξείδωτες δεξαμενές

Γευστική πρόταση: Συνοδεύει σαλάτες και κρύα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Σερβίρεται ιδανικά στους 100 C.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF_%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82